Transport

Auto bekledingreiniger is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel voor het reinigen van  bekleding van auto’s.

Informatieblad

Auto Interieurreiniger is een zwak alkalische reiniger met een frisse geur voor het gehele interieur van de auto.

Informatieblad

Autoruit Reiniger met frisse geur voor autoruiten. Maakt vet resten los en verwijdert deze van glas.

Informatieblad

Auto Shampoo is een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel voor het reinigen van auto’s, trucks, caravans, vuilniswagens enz.

Auto Shampoo heeft een frisse geur en is voordelig in gebruik. Informatieblad

Auto Shampoo met was is een vloeibaar sterk ontvettend en krachtig reinigingsmiddel voor transportmiddelen. Reinigt direct aan het oppervlak. Auto Shampoo met Was herstelt de natuurlijke glans.   

Informatieblad

Foamcleaner wordt toegepast op plaatsen waar grotere hoeveelheden water niet gewenst is. Veilig voor alle waterbestendige oppervlakken. Informatieblad

NP Truckcleaner HD is een zeer sterk geconcentreerde vrachtwagen en zeilenreiniger met frisse geur.

Toepasbaar voor de verwijdering van straatvuil, atmosferische aanslag op alle soorten transportmiddelen, zoals vrachtwagens, tankwagens, treinen, trams, bussen, containers etc. Bevat geen silicaten, veroorzaakt geen witte strepen na het afspoelen. In veel gevallen is borstelen overbodig.   

Informatieblad

Garagevloerreiniger is een veilig zwak alkalisch reinigingsmiddelen voor het schoonmaken van garage vloeren. Het verwijdert snel en effectief olie, vuil, vet en banden sporen. Is op gebruiksconcentratie veilig mee te werken. Gebruikte tensiden zijn biologisch afbreekbaar.  

Informatieblad

Velgenreiniger is een zwak alkalisch volledig veilig reinigingsmiddel dat geschikt is voor alle velgen. Verwijdert snel en veilig atmosferische verontreinigingen, vet, olie en rem aanslag. De gebruikte tensiden zijn snel biologisch afbreekbaar.   

Informatieblad

Velgenreiniger extra is een krachtig hoog geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel geschikt voor alle velgen. Verwijdert snel en veilig atmosferische verontreinigingen, vet, olie en rem aanslag.

De gebruikte tensiden zijn snel biologisch afbreekbaar.  Frisse geur. Informatieblad

Home Terug naar Producten overzicht

Garagevloerreiniger extra is een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel voor sterk met olie verontreinigde vloeren. De detergenten en emulgatoren zijn biologisch afbreekbaar en Reach geregistreerd.

Uitermate geschikt voor het reinigen van vloeren in parkeergarages.

Garagevoer Reiniger Extra onverdund op de vloer aanbrengen. Eventueel met borstel goed inwrijven. Vervolgens goed laten inwerken. Daarna afspoelen met water.

Informatieblad

NP Spoelglans concentraat zorgt voor het streeploos opdrogen van auto’s in de laatste behandelingsfase in de wasstraat. SPOELGLANS heeft door een speciale was toevoegingen het vermogen om een parelglans te creëren en te behouden op alle lakwerken.

NP Spoelglans concentraat is toe te passen op o.a.:

- Auto’s

- Vrachtwagens

- Autobussen

Opmerking:

NP Spoelglans concentraat kan door middel van een lage druk spuit (sproei-installatie) worden opgebracht. De aanbevolen concentratie/omstandigheden voor gebruik:

Concentratie  : 0.1%  - 100 ml per 100 liter  

Tijd : 1 - 5  minuten

Temperatuur  : 20-60 °C

Informatieblad

NP Cleaner U 12 N is een vloeibare zwak fosfaathoudende neutrale reiniger.

NP Cleaner U 12 N bevat zeer krachtige detergenten welke in staat zijn de elektrostatische hechting van vast vuil aan het oppervlak te doorbreken.

Aantasting van alle ferro en non-ferrometalen is uitgesloten.

NP Cleaner U 12 N is een uitstekend product voor het reinigen van industrievloeren, tankstations, roet, vet, olie en voor vele andere toepassingen.

Informatieblad