Sanitair,interieur en vloer reiniging

Bio Fresh breekt urinezuur (met bijbehorende kristallen) af. De afbraak van urinezuur is een vervelend stank veroorzakend proces.

Dit komt vaak voor in toiletten, badkamers, portable toiletten, wildplas plaatsen. Enz.

Informatieblad

Interieurreiniger is een zwak alkalische reiniger met een frisse geur voor het gehele interieur.

Informatieblad

Multifris Concentraat is een sterk geconcentreerd neutraal veilig universeel reinigingsmiddel met zeer frisse geur voor het dagelijks reinigen van vloeren, glas, sanitaire ruimten, keukens enz.

Informatieblad

Multireinger Concentraat is een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel voor het verwijderen van dierlijke en plantaardige vetten in de vlees verwerkende industrie.

Informatieblad

NP Floorclean Bio is een Micro Bacteriologisch mengsel.

De microben die in NP Floorclean Bio gebruikt worden zijn een meervoudig sporenmengsel dat is ontwikkeld om zeer goede prestaties over een breed spectrum te verkrijgen van op organische afval

betrekking hebbende toepassingen. Verder bevat het reinigingsmiddelen en geurstoffen voor moppen van vloeren en reinigen.  

Informatieblad

NP Keukenontvetter is een vloeibare zwak alkalische allesreiniger die zeer krachtige detergenten bevat welke in staat zijn de elektro statische hechting van vast vuil aan het oppervlak te doorbreken. NP Keukenontvetter is een uitstekend product voor het reinigen van keuken vloeren, aanrechtbladen, wasem kappen, fornuizen en alles wat vet is door bakken en braden. Aantasting van alle ferro en non-ferrometalen is uitgesloten. Niet puur toepassen op glas.   

Informatieblad

Sanitairreiniger Blauw Periodiek is een zure reiniger met een frisse geur voor de gehele natte ruimte. Sanitairreiniger Blauw periodiek is een sterk geconcentreerd product, Economisch in gebruik. Verwijdert kalk en urinesteen aanslag en heeft een frisse geur.   

Informatieblad

Sanitairreiniger Rood is uitermate geschikt voor dagelijks gebruik.Het heeft een frisse geur . Geschikt voor sanitaire ruimten zoals wasbakken, toiletten, urinoirs, tegels.  

 Informatieblad

WC Reiniger is een zure reiniger met een frisse geur voor de  gehele natte ruimte.  Kant en klaar gebruik.     

Informatieblad


Nicotineverwijderaar wordt toegepast voor het verwijderen van Nicotine van verschillende ondergronden zoals tegels en glas.

Informatieblad

Home Terug naar Producten overzicht

Kunststof Plafond Reiniger is een is een neutraal veilig reinigingsmiddel met een frisse geur voor het reinigen van kunststof ondergronden, plastic wanden, kunststof panelen.

Informatieblad

Linocoatreiniger is een is een veilig  zwak alkalisch reinigingsmiddel voor het in conditie houden, schoonmaken en onderhouden van Linovloeren.


Linocoatreiniger verwijdert snel en effectief stof, vetvlekjes en vuil.

Gebruiksconcentratie: verdunning tot maximal 1 : 25 met lauw warm water.

Gebruikte tensiden zijn biologisch afbreekbaar

Informatieblad

NP Floorwax is een metaal gebonden polymeer, zelfglanzende vloerverzegeling. Emulsie vrij van oplosmiddelen., hoge vulkracht en slipvast.  Het is leverbaar in hoogglans, zijdeglans en mat.

NP Floorwax is eenvoudig verwerkbaar op alle homogene en water bestendige vloerafwerkingen.

NP Floorwax voor verzegeling van alle vloerafwerkingen die waterbestendig zijn, zoals linoleum, PVC. Vinyl, parket enz. Kan ook gebruikt worden met high-speed machine (ca. 900 toeren).

Informatieblad

Floorwaxstripper Extra, wordt toegepast als topstripper. Hiermee kan zeer snel en doelgericht gewerkt worden. De methodiek maakt ook spot cleaning, het zeer plaatselijk bijwerken en herstellen van de toplaag, mogelijk.

Mechanische werking:

Een goed stripresultaat wordt alleen bereikt als men gebruik maakt van de voorgeschreven Materialen.

Zie voor uitgebreide informatie het productinformatieblad.

Informatieblad


Multi-Spectrum is een licht alkalisch  zeer geconcentreerd reinigingsmiddel.

Multi-Spectrum verwijdert vet, vuil, nicotine aanslag en vele andere verontreinigingen. .

De Gebruiksconcentratie is afhankelijk van de mate van vervuiling.

Informatieblad

Ontvetter voor sanitaire ruimten verwijdert huidvetten, oliën en organische verontreinigingen in sanitaire ruimten.

Bij erge verontreiniging kan een gebruiksconcentratie van 1 ltr Ontvetter voor sanitaire ruimten op 25 ltr lauw warm water toegepast worden.

Geschikt voor machinale verwerking. Niet onverdund op glas toepassen. Bij twijfel eerst testen op een niet opvallende plaats. Goed naspoelen met water. Laat een lichte glans na.