Horeca en voedingsmiddelen                industrie Home

Glasreiniger 1110 is een glas en multireiniger.

Maakt vet resten los en verwijdert deze van gladde oppervlakken zoals glas, tegels, beeldschermen, spiegels, RVS, chroom en vele anderen.

Gebruiksaanwijzing:

Vernevel op een afstand van ca. 20 cm op het te reinigen

oppervlak. Afnemen met keukenpapier of een droge doek.


Informatieblad

NP Keukenontvetter is een vloeibare zwak alkalische allesreiniger die zeer krachtige detergenten bevat welke in staat zijn de elektro statische hechting van vast vuil aan het oppervlak te

doorbreken..

NP Keukenontvetter is een uitstekend product voor het reinigen van keukenvloeren, aanrechtbladen, wasemkappen, fornuizen

en alles wat vet is door bakken en braden. Aantasting van alle ferro en non-ferrometalen is uitgesloten. Niet puur toepassen op glas.    


Informatieblad

Nutriclean VC is een krachtig reinigingsmiddel voor de verwijdering van organische vervuilingen. Toepasbaar in de vis verwerkende industrie, op visserij schepen (vis ruimen), vis putten, vloeren, in kantines, keukens en de levensmiddelen industrie.

Na oplossen in warm water op diverse manieren aan te brengen. Informatieblad

Oven en Grillreiniger Concentraat is een zeer geconcentreerd sterk alkalisch reinigingsmiddel voor het verwijderen van ingebrande oliën, vetten en andere organische verontreinigingen van ovens, grills, bakplaten enz. in hotels, restaurants en groot keukenbedrijven.   


Informatieblad

Sanosept Profi is uitsluitend toegestaan voor het gebruik als middel ter bestrijding van: bacteriën (excl. mycobacteriën en bacteriesporen) en gisten op:

a. oppervlakken, welke in contact kunnen komen met bacteriën, eet- en drink waren en de grondstoffen hiervoor; echter met

uitzondering van melkwinningsapparatuur op de boerderij;

b. oppervlakken in ruimten bestemd voor het verblijf van mensen; echter met uitzondering van de toepassing in de gezondheidszorg.

toelatingsnummer 12240 N.  


Informatieblad

Terug naar Producten overzicht

RVS Olie voor professioneel gebruik.

RVS keukenapparatuur, zoals wasemkappen, bakovens en zo voorts reinigen met NP Keukenontvetter. Daarna is het aanbevolen RVS apparatuur te behandelen met RVS olie. Hierdoor ontstaat een mooi egaal oppervlak en ontstaat een frisse geur.

Breng enkele druppels aan op een doek en wrijf dit in over het RVS. Uitpoetsen is nauwelijks nodig.


Multifris Concentraat is een sterk geconcentreerd neutraal veilig universeel reinigingsmiddel met zeer frisse geur voor het dagelijks reinigen van vloeren, glas, sanitaire ruimten, keukens enz.   


Informatieblad

Multireinger Concentraat is een zeer geconcentreerd reinigingsmiddel voor het verwijderen van dierlijke en plantaardige vetten in de vlees verwerkende industrie.

Reinigen van vloeren in bijvoorbeeld slagerijen.

Aanbrengen door middel van dweilen, moppen of spons. Nareinigen met water.

Concentratie: afhankelijk van aard van de vervuiling.  Aanbevolen verdunning 100 cc per 5 liter liefst lauw warm water.   


Informatieblad

NP Floorclean Bio is een Micro Bacteriologisch mengsel.

De microben die in NP Floorclean Bio gebruikt worden zijn een meervoudig sporenmengsel dat is ontwikkeld om zeer goede prestaties over een breed spectrum te verkrijgen van op organische afval betrekking hebbende toepassingen. Verder bevat het reinigingsmiddelen en geurstoffen voor het moppen van vloeren en reinigen.

NP Floorclean Bio is uitermate geschikt voor het gebruik in horeca, restaurants, supermarkten, grootkeukenbedrijven.

Selectie is uitgevoerd op basis van superieure enzymatische activiteit tegen o.a. proteïnen, koolhydraten, en vetten.

Informatieblad


NP Ontstopper is een vloeibare onstopper voor het verwijderen van organisch materiaal zoals haren, vet, zeep, watten, papier, maandverband, koffiedik uit afvoerleidingen. Onschadelijk voor systemen aangesloten op septische putten.

Gebruiksaanwijzing:

Lees voor gebruik aandachtig het veiligheidsvoorschrift op het etiket.
Maak de afvoer zoveel mogelijk watervrij. Kinderveilige dop indrukken en losdraaien. Draai de schroef in het rooster een slag los.

Gebruik een kunststof trechter om direct contact met het rooster te vermijden. Controleer de  syphon op goede werking en plaats een emmer met water eronder om schade te vermijden. Giet 125cc langzaam rechtstreeks via de trechter in de afvoer. Voor een vloerafvoer wordt geadviseerd 250cc te gebruiken. Meteen met koud water naspoelen. Indien nodig de behandeling herhalen. Fles met de dop goed afsluiten. Zorg tijdens de behandeling voor een goede ventilatie en voorkom inademing boven de afvoer.

Ogen en handen beschermen. Niet op metalen gebruiken.   

Nooit samen met andere chemicaliën gebruiken.

Veiligheidsinformatieblad