Coatings, thinners, hulpmiddelen

De onderstaande producten zijn slechts een kleine hoeveelheid van de coatings en hulpmiddelen die NP Productions in het pakket heeft.


Het omvat coatings ter bescherming tegen graffiti, steen en beton coatings, coatings voor bescherming van metalen, tevens anti corrosie bescherming, coatings voor de scheepvaart, hitte bestendige coatings enz.


Wij verzoeken u voor specifieke toepassingen contact met ons op te nemen zodat ons gespecialiseerd personeel u een goede en deskundige oplossing kan bieden.


Op verzoek kunnen wij coatings voor u ontwikkelen, zodat u het maximum aan kwaliteit weet te bereiken.  

Home

Polyuerethaan 6200 Finish 100 is een twee componenten hoog glanzende polyurethaan coating op basis van een combinatie van zeer hoogwaardige hydroxy-acrylaten.

Toepassing:  Als esthetische afwerklaag voor binnen en buiten in een hoogwaardig verfsysteem, o.b.v. Polyurethaan,acrylaatharsen, met uitstekende duurzame eigenschappen.

Voornaamste kenmerken:

Uitstekende hechting op diverse ondergronden.

Zeer goede buitenduurzaamheid, niet vergelend en krasvast.

Bestand tegen atmosferische verontreiniging en diverse chemicaliën, gering vuilaanhechtend en goed watervast.


Informatieblad


Special Additive AB is een uniek, special ontwikkeld systeem om lucht vochtigheid problemen tijdens het drogen van coatings tegen te gaan. Het is bruikbaar voor alle solvent basis één en twee componenten organische coating systemen zoals alkyd,

polyurethaan, epoxy en siliconencoatings waar buitensporige lucht vochtigheid wit uitslaan en andere oppervlakte defecten

veroorzaken. (vocht waas).  

  

Informatieblad

Maritieme Coatings klik hier.

Terug naar Producten overzicht

AG Coat NP Permanent geeft een permanente bescherming tegen graffiti.


Voordelen.

-    Kan geleverd worden in transparant glans en mat, tevens in iedere

     RAL kleur.

-    Kan gebruikt worden op elke ondergrond.

-    Vormt een harde finish met gebruik van slechts 1 laag.

-    Bekladdingen kunnen verwijderd worden door gebruik van alleen

     water zonder schaduw effecten achter te laten. Opnieuw aanbrengen      is niet nodig.

-    In de meeste gevallen is AG Coat NP Permanent aan te brengen in 1      laag. Soms kan het gebruik van Non Darkening Sealer nodig zijn.

-    Gemakkelijk aan te brengen met rol of door middel van spuiten.


Dit is een unieke coating die een effectieve bescherming geeft tegen alle types bekladdingen op Aluminium, Glasvezel, glas, metselwerk (inclusief baksteen, marmer, steen, tegels, graniet en beton), metaal, bewegwijzering borden, pleisterwerk, electriciteits- en CAI kasten, vinyl en hout.


Informatieblad