Micro-organismen zijn bacteriën uit de natuur en worden voor verschillende toepassingen in reinigingsmiddelen verwerkt met als doelstelling:


· Het bestrijden en afbreken van lastige geuren en stank.

· Afbraak van urinesteen.

· Betere reiniging.

· Afbraak van vet en organische vervuilingen.

  · Als toevoeging om afbraak van organisch materiaal te bevorderen.


Eigenschappen van microbieële reinigingsmiddelen.


Micro-organismen blijven doorwerken, mits de omstandigheden gunstig zijn: voedsel, temperatuur en zuurgraad moeten binnen en bepaalde marge vallen, anders werken de micro-organismen niet optimaal of sterven zelfs af.


Hoe werken microbieële reinigingsmiddelen.


Door een goede combinatie te realiseren van o.a. was actieve stoffen en bacteriën, kan er een goed en effectief reinigingsmiddel ontstaan. In eerste instantie kan de was actieve stof de vervuiling wegnemen en na een aantal uren zullen de bacteriën de resterende organische vervuiling aanpakken.Bio Basis Geur en Stank bestrijdingsmiddelen

Container Fris/ Afvalbakken Fris bestrijdt hinderlijke geur in afvalcontainers en breekt afvalresten af door gebruik van niet schadelijke bacteriën.

Informatieblad

Catty Green Geur nutrilizer is een uniek product om o.a. hevige urine geur van katten, konijnen, mensen enz. volledig te verwijderen. Verwijdert tevens zweet geur uit b.v. schoenen en andere hinderlijke geuren.

Informatieblad

Geurneutralisator 1 ES concentrate is een unieke ontwikkeling op het gebied van de combinatie van reinigen en ontgeuren. De combinatie van etherische olie, geurstof en bacteriën werkt fantastisch en doeltreffend. Geur en stank veroorzaakt door mens, dier of rottend afval worden direct gemaskeerd en aansluitend geneutraliseerd , dus direct resultaat. Het wordt onder andere gebruikt door bedrijven die ingehuurd worden door de GGD voor het ruimen en ontgeuren van woningen waarin een lijk aangetroffen is en dat er soms al enige weken of maanden ligt.

Informatieblad

Sanifresh Bio voor dagelijks gebruik is een reinigingsmiddel voor sanitaire ruimten. Om de reiniging intensief te laten plaatsvinden en ongewenste urine geuren snel af te breken is aan het product bacteriën (Urease) en enzymen toegevoegd. In het bijzonder geschikt voor scholen, sportscholen (verwijdert ook zweetluchtjes), horeca.

Informatieblad

 Urine en Stankverdrijver met Knock down effect werkt op bacteriële basis met toegevoegde Urease enzymen.

De afbraak van urinezuur (met bijbehorende kristallen) is een vervelend stank veroorzakende proces.

Dit komt vaak voor in toiletten, badkamers, portable toiletten, wildplas plaatsen enz. Deze vervelend geuren worden razend snel afgebroken.

Informatieblad

Home Terug naar Producten overzicht

NP Floorclean Bio is een Micro Bacteriologisch mengsel.

De microben die in NP Floorclean Bio gebruikt worden zijn een meervoudig sporenmengsel dat is ontwikkeld om zeer goede prestaties over een breed spectrum te verkrijgen van op organische afval betrekking hebbende toepassingen. Verder bevat het reinigingsmiddelen en geurstoffen voor het moppen van vloeren en reinigen.

NP Floorclean Bio is uitermate geschikt voor het gebruik in horeca, restaurants, supermarkten, grootkeukenbedrijven.

Selectie is uitgevoerd op basis van superieure enzymatische activiteit tegen o.a. proteïnen, koolhydraten, en vetten.

Informatieblad