Impregneermiddelen

Home

NP Nano Impregneer Textiles is een impregneermiddel speciaal ontwikkeld voor het waterdicht en vuil afstotend maken van textiel zoals gebruikt voor de productie van omwerkingen zoals Markiezen en

Knikarmschermen. Het is water en olie afstotend door toegepaste Nano technologie.
Informatieblad

NP Nano Impregneer Stone HD is een permanent Anti-Graffiti en hydrofoberend impregneermiddel voor poreuze oppervlakken.

NP Nano Impregneer Stone HD is een 1 component water basis impregneermiddel voor behandeling van alle minerale oppervlakken en niet behandeld hout.  

NP Nano Impregneer Stone HD dringt in de poriën van het oppervlak.Deze onzichtbare laag verlaagt de oppervlaktespanning. Op deze manier wordt ervoor gezorgd dat een hogere oppervlaktespanning zoals van graffiti, water en vuil geen (of minder gemakkelijk) hechting kan krijgen aan het oppervlak en verwijderd kan worden overeenkomstig het hoofdstuk Graffiti verwijdering onderaan het technisch informatieblad.

Na 24 uur zal de coating een microscopisch dun laagje gevormd hebben direct onder het oppervlak van het substraat. Het afstotend effect is volledig effectief na 7 dagen.
Informatieblad

NP Nano Impregneer Stone HD H is een hydrofoberend impregneermiddel voor poreuze oppervlakken.

NP Nano Impregneer Stone HD H is een water basis hydrofoberende impregneersysteem. Het vormt een microscopische laag direct onder het oppervlak wat zorgt voor afstoting van water en vuil.

Op deze manier behoud het oppervlak zijn originele uiterlijk en blijft dampdoorlatend.

NP Nano Impregneer Stone HD H is na 24 uur actief. Na 7 dagen wordt het afstotend effect volledig effectief.

 NP Nano Impregneer Stone HD H is een permanent oppervlakte beschermingssysteem dat de oppervlaktespanning van het substraat verlaagt. Op deze manier kunnen water, olie, vetten, kauwgom en hars zich niet hechten aan het oppervlak en kunnen zo gemaakelijk verwijderd worden.

NP Nano Impregneer Stone HD H kan toegepast worden op alle minerale substraten zoals natuursteen, beton en baksteen, maar ook op minerale verfsystemen en hout.

Informatieblad

NP Nano Impregneer Stone HD N (Nieuw beton) is een Permanent hydrofoberend impregneermiddel voor minerale oppervlakken met hoog alkalische eigenschappen.

NP Nano Impregneer Stone HD N (vers beton ≤ 28 dagen) speciaal voor gebruik op hoog alkalische ondergronden, in het bijzonder voor vers ontkist beton.

 NP Nano Impregneer Stone HD N dringt in de porien van het oppervlak. Deze onzichtbare laag verlaagt de oppervlaktespanning. Tijdens het drogen wordt een sterk water en olie afstotende oppervlakte beschermingssysteem gevormd.  


Na 24 uur is de NP Nano Impregneer Stone HD N  volledig droog. Het afstotend effect is volledig actief na 7 dagen.

NP Nano Impregneer Stone HD N is gebaseerd op acrylcopolymeren gestabiliseerd in water.

NP Nano Impregneer Stone HD N dringt diep in het oppervlak en verlaagt de oppervlaktespanning

Informatieblad

Terug naar Producten overzicht

NP Impregneer B is een waterbasis, oplosmiddelvrije emulsie van gestabiliseerd silane  en siloxane, die gevoelig zijn voor hydrolyse.
Het hydrolyseren geschiedt pas na aanbrengen op het substraat, pas dan breekt de emulsie.
Er komt alcohol vrij en de emulsie wordt omgezet in een siliconehars vochtverdrijver
.

NP Impregneer B is een uitstekende vochtverdrijver voor vele absorberende minerale substraten, zoals baksteen, kalkzandsteen, natuurlijk zandsteen en minerale pleisters. Het is minder geschikt voor laag absorberende substraten zoals bij voorbeeld marmer en dicht natuursteen.

Voordelen:
-Waterbasis
· Goed waterafstotend
· Goed indringvermogen,
· Alkalibestendig
· Droogt kleurloos op.
· Nagenoeg reukloos
· Geen uitdamping van schadelijke stoffen
· Gemakkelijk te verwerken.

. Dicht de poriën en capillairen niet af zodat het geen of slechts heel
  gering invloed heeft op het ademen van het bouwmateriaal

Informatieblad

 

  

NP Impregneer w voor het impregneren van minder poreuze, minerale ondergronden, zoals kalkzandsteen, natuursteen, baksteenmetselwerk, minerale pleisters, gasbeton, met het doel het verkrijgen van hydrofoberende eigenschappen (waterafstotende eigenschappen).

Producteigenschappen

- 1 -component, milieuvriendelijk impregneermiddel op waterbasis
- Extreem goed waterafstotend
- Goed indringvermogen, ook op vochtige ondergronden
- Alkalibestendig
- Droogt kleurloos op.
- Nagenoeg reukloos
- Geen uitdamping van schadelijke stoffen
- Gemakkelijk te verwerken.

Informatieblad